Kollusion pakt zilver op Brussels Beer Challenge 2020!

Brussels Beer Challenge is sinds 2012 een belangrijke, professionele bierwedstrijd in België. Elk jaar laten heel wat brouwerijen hun bieren proeven door een vakjury. Ook tijdens dit moeilijke jaar, waren er opnieuw heel wat inschrijvingen. 1500 bieren uit de verschillende hoeken van de wereld hebben een kans gewaagd.
We zijn dan ook heel erg trots dat ons bier, Kollusion een zilveren medaille in de wacht sleepte in de categorie ‘stouts & porters’.
Kollusion is een artisanaal streekbier uit ons assortiment , een Russian Imperial Stout, dat door toevoeging van cacaonibs en koffie tijdens de lagering resulteert in een heerlijke stout met koffie en chocoladesmaak. Het is tevens het eerste bier dat tot stand kwam tijdens onze fantastische samenwerking met Boom Island Brewery uit Minnesota.
Cheers!