Liefde voor bieren

Brouwerij Maenhout is een artisanale brouwerij uit Pittem, vlakbij Brugge. Onze liefde voor bieren en artisanale producten lag aan de basis van de oprichting van onze brouwerij in 2009. Na onze start als hobbybrouwer, besloten we om onze productie uit te breiden en te automatiseren. Vanaf 2015 leidden investeringen in onder meer een nieuwe brouw-en bottellijn om altijd de beste kwaliteit te garanderen, tot steeds meer binnen-en buitenlandse expansie. In 2020 zorgde een nieuwe uitbreiding voor een verdubbeling van de capaciteit. 

Lancering Ferre-lijn

Met de lancering van de Ferre-lijn zetten we nu een nieuwe stap om onze brouwerij en bieren nog meer op de kaart te zetten. Iedereen is welkom in ons gezellig proeflokaal om er in een ongedwongen sfeer kennis te maken met ons gevarieerde assortiment ambachtelijke en smaakvolle bieren.

Kwaliteitsvolle bieren met een twist brouwen is onze hoofdzaak. Dit doen wij als ambachtslieden in hart en nieren, met respect voor het product maar ook op een professionele en innovatieve manier met gebruik van de nieuwste technieken.