Open Brouwerijdagen

Westtoer zet in 2022 al het lekkers uit onze provincie in de kijker met een culinair themajaar. Wij werken hier graag aan mee en gooien de deuren van onze brouwerij open. Tijdens de maand september laten we jullie, op verschillende data, kennismaken met de brouwerij, het brouwproces, de bieren en foodpairing.

ZONDAG 11 SEPTEMBER, 10u tot 18u: OPENDEURDAG

Op zondag 11 september zetten we de poort van onze brouwerij open.
Iedereen is welkom voor een rondleiding door onze brouwerij Om 10u en 15 u voorzien we een gratis begeleide rondleiding. De plaatsen zijn telkens beperkt tot maximum 30 personen. U kan er ook voor kiezen om zonder begeleiding de brouwerij te bezoeken, aan de hand van een uitgestippeld traject. We voorzien voor elke bezoeker een proevertje.

ZATERDAG 17 SEPTEMBER, 9 u. tot 17 u.: WORKSHOP BROUWEN

Tijdens deze workshop gaat u samen met Thijs aan de slag als brouwer op de grote brouwinstallatie. U brouwt een receptje van 10 hl. Tussendoor worden er hapjes, drankjes en een maaltijd aangeboden. De plaatsen zijn beperkt. Kostprijs: 60 euro per persoon. Vooraf inschrijven is verplicht via Ik doe Mee

VRIJDAG 30 SEPTEMBER: FerreXperience@hoeve De Blekerij: Fine Dining & Foodpairing.

In samenwerking met hoeve De Blekerij en Visateljee nodigen we u graag uit naar een nieuw culinair evenement. Gilles en Valerie van Visateljee verwennen u met gastronomische topgerechten. Samen met hen gaan we op zoek naar de aangepaste bieren. We voorzien trouwens ook een bobarrangement met mocktails. Laat u onderdompelen in een avond vol verrassingen, ook op muzikaal vlak. Kostprijs: 115 euro per persoon (all in) . Voor meer informatie en om in te schrijven, Ik wil er bij zijn